Open dag 2019

De open dag is op Zaterdag 23 februari  2019.

                Van 10.00 tot 16.00 uur

De entreegelden en de extra giften van onze bezoekers leveren jaarlijks een aanzienlijk bedrag op voor het goede doel. Voor dit jaar hebben wij gekozen voor het werk van de stichting Humanitaire Hulp Syrië. Het fijne is dat onze opbrengst nog eens verhoogd wordt door de stichting Wilde Ganzen.

De entree bedraagt € 3,00 per persoon. Leden van de Nederlandse Tuinenstichting hebben op vertoon van hun ledenpas deze dag gratis entree. Er is gratis koffie/thee en iets lekkers.

Er zijn ook sneeuwklokjes te koop tijdens de open dag. Voor een lijst van beschikbare sneeuwklokjes, click hier.Kweekbak 14-1-2015

Vanaf 15 februari tot en met 30 juni 2019 is onze tuin ook op afspraak te bezoeken. De snelste manier is gebruik te maken van onze Contact-pagina.

Een prachtige presentatie, gemaakt door Arend van den Nieuwenhuizen, vindt u hier (de presentatie is 19 Mb groot, dus het kost even tijd om dit in te laden). Maar……. het is de moeite waard! U kunt de presentatie stoppen door de Esc-toets in te drukken.